Resultaten voor maatwerk overhemd

heren overhemden
overhemden heren
italiaanse overhemden
italiaanse overhemden heren
italiaanse overhemden sale
heren overhemd groen
blouse heren
wit heren overhemd
Heren shirts
zijden overhemd
overhemden online
maatwerk overhemd
Overhemd op maat bestellen? The TailorMates.
OVERHEMD OP MAAT BESTELLEN? Een perfect passend overhemd bestellen? Dat doe je bij The TailorMates: dé expert in overhemden op maat, dé expert in maatwerk. Trakteer jezelf op een overhemd op maat dat naadloos bij je past. Geen shirt dat bijna goed past, maar een shirt die helemaal goed past.
Ettemadis Overhemd op maat.
Uiteindelijke wordt uw overhemd op maat, gesneden en in vervaardigd in ons atelier. Zodoende ontvangt u een overhemd wat geheel aan uw wensen voldoet en dat is precies wat Ettemadis verstaat onder een overhemd op maat. Waarom een overhemd op maat?
Overhemd op maat maatoverhemden Bivolino.com. Bivolino.
Daar iedereen uniek is, kan een standaard overhemd nooit de fit bieden die u mag verwachten van een maat overhemd. Het maatoverhemd en maatblouse wordt geproduceerd volgens ieders eigen maten profiel. De juiste maten doorgegeven is bij Bivolino verrassend éénvoudig door onze biometrische maten voorspeller waarbij opmeten met de lintmeter overbodig wordt: maatwerk met 1 klik, in 5 minuten te bestellen.
Bruidsmode, Bruidscouture Overhemd op maat.
Maar een overhemd dat lekker zit. Wil je als bruidegom een bijzondere kleur, ook dat is mogelijk. Van de stalen boeken kies je stof die bij je past. Uiteraard staan adviseren we je daarbij, wat je mooi staat. Een designer maatwerk overhemd begint vanaf 175-en, loopt tot 250.
Overhemd op Maat.
Handwerk waar mogelijk. Handgemaakte pochets, shawls, of andere extras in dezelfde stof als uw overhemd. De mooiste, meest exclusieve stoffen die ook nog eens ingelegd kunnen worden; 2 stoffen verweven met elkaar. De mooiste, meest luxe parelmoeren knopen en een unieke stoffencollectie. Bespoke by Ruben Bakker. Internationaal sta ik inmiddels bekend om het ongekend hoge kwaliteit maatwerk wat ik lever op het gebied van overhemden.
Tailor Store: One Size Only Yours.
Wit Oxford overhemd. Blauw linnen overhemd met business kraag. Blauw overhemd van katoensatijn. Wit linnen overhemd. Lichtgrijs linnen overhemd. Blauw linnen overhemd met button-down classic kraag. Blue/White patterned twill shirt. Wit twill overhemd. Op maat gemaakte overhemden, pakken, chinos uw online kleermaker.
Maatoverhemden Overhemden op maat laten maken Maatshirts.
Als het mocht voorkomen dat u het niet kan vinden in de ready-to-wear collectie, dan kunt u er voor kiezen om een maatwerk overhemd te laten maken. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden, zoals de kleur van de knoopsgaten, boordmaat, stiksels, manchet en vele andere opties.
Overhemd op Maat Ontwerp maatoverhemden in 3D iLPatro.
Onze filosofie is dat kwalitatief goed maatwerk voor iedere man bereikbaar zou moeten zijn. Bij iLPatro ervaart men het genot van kwalitatief goede overhemden op maat voor de prijs van confectie. Bovendien hebben veel mannen betere dingen te doen dan winkels afstruinen voor passende overhemden. Een iLPatro overhemd op maat ontwerp je thuis en binnen drie weken vallen ze door de brievenbus.
Overhemden op maat Premium maatoverhemden t/m grote maten.
Deze maatwerk service is uitermate geschikt voor mensen met bijvoorbeeld een wat dikkere nek en slanke taille, of juist een dunnere nek en brede taille. Boorden, taille, bodylengte en mouwlengte kunnen naar uw maten worden aangepast. Ook voor grote maten overhemden op maat zijn er veel mogelijkheden. Ook het design van uw maatoverhemd kunt u helemaal zelf bepalen. Of u nu een unikleurig overhemd wenst of één met contrasten in boorden en manchetten, enkele manchetten of dubbele manchetten, wel of geen borstzak.

Contacteer ons