Meer resultaten voor overhemd engels

heren overhemden
overhemden heren
italiaanse overhemden
italiaanse overhemden heren
italiaanse overhemden sale
heren overhemd groen
blouse heren
wit heren overhemd
Heren shirts
zijden overhemd
overhemden online
overhemd engels
Hoe bepaal je de mouwlengte EUR en VS?
Er zijn twee manieren om dit de doen: via de Europese methode of via de Engels methode VS en VK. Bij de Europese methode wordt er gemeten vanaf de top van schouder, waar de arm begint, tot aan de pols. Bij de Engelse methode wordt er gemeten vanaf het midden van de rug/nek tot aan de pols. Om de juiste mouwlengte te bepalen tel je hier nog eens een kwart inch of een halve centimeter bij op. Dit is om rekening te houden met het krimpen van het overhemd.
overhemd vertaling Nederlands Engels vertaling voor overhemd.
Woxikon / Woordenboek / Nederlands Engels / O / overhemd. NL EN Nederlands Engels vertalingen voor overhemd. Zoek woord overhemd heeft 5 resultaten. NL Nederlands EN Engels. overhemd kleding man n. shirt kleding man. overhemd kleding man n. dress shirt kleding man.
overhemden Engelse vertaling Linguee woordenboek.
nl Nederlands gb Engels. gb Engels nl Nederlands. nl Nederlands de Duits. nl Nederlands fr Frans. nl Nederlands es Spaans. nl Nederlands pt Portugees. nl Nederlands it Italiaans. nl Nederlands pl Pools. nl Nederlands se Zweeds. nl Nederlands dk Deens. nl Nederlands fi Fins. nl Nederlands gr Grieks. nl Nederlands cz Tsjechisch. nl Nederlands ro Roemeens. nl Nederlands hu Hongaars. nl Nederlands sk Slowaaks. nl Nederlands bg Bulgaars. nl Nederlands si Sloveens. nl Nederlands lt Litouws. nl Nederlands lv Lets. nl Nederlands ee Ests. nl Nederlands mt Maltees. Woordenboek Nederlands-Engels in aanbouw. overhemden zelfstandig naamwoord, meervoud. overhemd zelfstandig naamwoord, onzijdig.
Vertaling van overhemd naar Engels, Duits, Frans en meer.
Vertaling voor overhemd Nederlands. Hieronder vind je de vertalingen van het woord overhemd in de meest populaire talen. Klik op een van de vertalingen om vertalingen van dat woord te bekijken.: Vertaal dit woord in nog meer talen Vertalingen woordenboek.
NederlandsEngels woordenboek: Vertaling van het woord overhemd."
Zoeken Het Web Deze site Door onze diensten te gebruiken, gaat u impliciet akkoord met ons gebruik van cookies. Engelse vertaling van het Nederlandse woord overhemd. Nederlands Engels Vertalen. Engels Nederlands about. by way of. on the subject of. Nederlands Engels indirect vertaald Esperanto.
Maat bepalen Overhemden extra lange mouwenOverhemden extra lange mouwen.
Vergeet nooit een halve centimeter of in het Engels, een kwart inch hierbij op te tellen. De juiste armlengte zie je met het passen van een colbert, het overhemd moet dan nog 2 centimeter zichtbaar zijn en het shirt moet stoppen de aanzet van je duim.
Overhemd Wikipedia.
Overhemden worden vaak aangeduid met de Engelse namen shirt of dress shirt, of zelfs dress hemd. Over het algemeen bedoelt men met dress shirt en dress hemd een overhemd dat geschikt is om met een stropdas, onder een kostuum of pak te dragen.
CASUAL OVERHEMDEN voor Heren Online Gratis thuisbezorgd Suitable.
Koop een korte mouwen overhemd een maatje groter en draag hem over een trui met een capuchon. Dat geeft een origineel effect. Omdat casual overhemden helemaal trendy zijn! Casual heren overhemd. Casual staat als Engels begrijp voor nonchalante, losjes en terloops, maar niet voor slordig of afgetrapt.
Felicitatiekaart, met Hebreeuws/Engelse tekst in de vorm van een overhemd met 3D stropdas voor een verjaardag man webwinkel in Israel producten en Joods religieuze artikelen.
Felicitatiekaart, met Hebreeuws/Engelse tekst in de vorm van een overhemd met 3D stropdas voor een verjaardag man. Leuke kaart overhemd met een 3D stropdas. Op de voorkant staat verder: Fijne verjaardag en gefeliciteerd. Binnen in de kaart in het Hebreeuws: Fijne verjaardag!

Contacteer ons